Agenda

Zaterdag 20 april a.s. is het Open Depotdag van het Borg en Nationaal Rijtuigmuseum Nienoord, in combinatie met Open Dag Stichting De Koetsewagen.

Naast een kijkje achter de schermen is dan goed te zien hoe het project Nienoord Vernieuwt vordert, en is een preview te zien hoe dat er uiteindelijk uit gaat zien. Tevens houdt Stichting De Koetsewagen dan Open Dag vanuit een zijvleugel van het depot waar hun rijtuigen gestald staan, en waarmee nog op de weg gereden kan worden. Met een deel van hun koetsen mogen we als Compagnie rijden tijdens onze koetsentochten, maar ze hebben nog (veel) meer… Voor tijden en meer informatie, zie https://www.museumnienoord.nl/ en https://www.koetsewagen.nl/.

Zaterdag 1 juni a.s.: Commandeursmaaltijd in Grand Café Hotel Karsten in Norg.

Op zaterdag 1 juni a.s. vindt ons stijlvolle galadiner de Commandeursmaaltijd plaats in Grand Café Hotel Karsten aan de Brink 6, 9331 AA in Norg. De inloop is om 17.30 uur.
Aanmelding en betaling kan tot uiterlijk zondag 26 mei a.s. U kunt zich aanmelden bij onze secretaris Hiltsje Rijlaarsdam-Sikma, email: rijlaarsdamsikma@hotmail.com, tel: 06 – 26 70 63 29, graag met vermelding van vlees, vis of vegetarisch en eventuele dieetwensen. De kosten van dit viergangendiner inclusief twee drankjes en koffie na bedragen € 54,-. Gelieve deze tegelijk met uw opgave te voldoen op de rekening van de Compagnie: NL57 INGB 0009 1962 43.

Koetsentocht op zondag 8 juli a.s.

Tot slot de vooraankondiging van onze traditionele koetsentocht. Deze is nu eens eerder in de zomer dan u van de Compagnie gewend bent, en wel op zondag 7 juli a.s. Over enige tijd informeren we u hier uitgebreider over.